İstanbul Tıkanıklık Açma Servisi – Robotla Tıkanıklık Açma

04.03.2021
1.610
Robotla Tıkanıklık Açma

Robotla Tıkanıklık Açma

[wpseo_map max_number=”undefined” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”1″ show_state=”1″ show_country=”1″ show_url=”1″ show_email=”1″ default_show_infowindow=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″]

[wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_url=”1″ show_vat=”1″ show_tax=”1″ show_coc=”1″ show_price_range=”1″ show_logo=”1″ show_opening_hours=”1″ hide_closed=”1″]

Evlerin ya da binaların belirli yerlerinde tıkanıklıkların olması söz konusu olduğu zaman tıkanıklık açma servisimiz hizmet vermektedir. Tıkanıklıklar hem banyo giderlerinde hem de mutfak giderlerinde olabilir. Mutfak lavabolarına atılan yemek kalıntıları ya da yemek yağları tıkanmalara neden olabilmektedir. Banyo lavabolarına atılan saçların ya da sabun kalıntılarının da banyo giderlerini tıkaması dikkatleri çeker.

İstanbul Kırmadan Tıkanıklık Açma

Tuvaletlere atılan kağıt atıkları ya da yanlış döşeme durumlarının olması insanların bu sorunlar ile karşı karşıya gelmelerine neden olacaktır. Bu süreç içerisinde insanlar her ne kadar evlerinde daha çok pompalama ya da vakumlama gibi geçici olan yöntemleri tercih ediyor olsa bile sorunların ileri boyutlara gitmesine engel olmak için kalıcı olan yöntemlerin denenmesi gerekir.

Yağmur Tıkanıklık Açma

Robotla Yağmur Tıkanıklığı Açma

Aksi halde tıkanıklık sorunları daha da büyür ve ileri boyutlara gider ise maddi yönü daha çok olan sorunlara neden olması dikkatleri çekebilir. Borulara zarar vermesi ya da farklı durumların olmasının söz konusu olması dikkatleri çekebilir. Artık bu durumlar için gelişen teknolojinin tercih edilmesi tıkanıklık açma servisi ile kırmadan tıkalı boru açma işlemleri ya da hasar vermeden yapılmaktadır.

Tıkanıklık Açma Servisi

Tıkanıklık Açma Servisi

İstanbul Tıkanıklık Açma Servisi

Tıkanıklık açma servisi pimaş borulara zarar vermeden tıkanıklık giderilmesi için bu cihazların olması gereklidir. Kameralı yapıda olan sistemler daha çok tıkanıklık olmasının nedenlerini görüntülemek ve noktasal olarak yerini bulmak içi tercih edilir.

Tıkanıklık açma servisi zahmetsiz bir şekilde sorunun ana kısımları bulunacaktır. Tıkanıklık giderilmesinin ardından kamera ile durumların gözlenmesi ve döşeme hataları var ise tespit edilir ve durum ortadan kaldırılır. Bu sayede tıkanıklık için olan durumlar tekrar yaşanması söz konusu olmadan ortadan kaldırılmış da olur.

Garantili Tıkanıklık Açma Servisi

Ara sıra da olsa lavabolar içerisinde ya da diğer yerlerde tıkanmalar olabilir. Bu durumları sadece geçici olan durumlar ile geçiştirmek yerine kesin olan yöntemlerin tercih edilmesi gerekir. Eğer gerekli olan yardımlar tıkanıklık açma servisi tarafından alınır ise ilerleyen süreç içerisinde tekrar ek masraf olmasına da engel olacaktır. Bu süreçlerde en uygun olan yöntemleri maliyetleri en düşük olarak sunuyor olmaları sizlerin ek masraftan kurtulmanıza da yardımcı olacaktır.

Eğer sizler bu noktada sorun yaşıyor iseniz sadece uygun olan zaman dilimleri için tıkanıklık açma servisi firmamıza telefon etmeniz yeterli olacaktır. Uygun olan tıkanıklık açma servisi ekibimiz tam zamanlı olarak gelecek ve sorunların neyden kaynaklı olduğunu yanlarında yer alan ekipmanlar ile kırmadan ya da hasar vermeden garantili tıkanıklık açma servisi ile bulunarak sizleri hızlı bir şekilde sonuca ulaştıracaklardır.

Tıkanıklık Açma Sırasında Verilen Hizmetler

Tıkanıklık açma servisi hizmetlerimiz geniş kapsamlı olarak yapılmaktadır. Kırmadan, dökmeden fazla hasara sebebiyet vermeden su kaçağı tespiti ve onarımı yapıyoruz.

Lavabo borusu açma

Lavabo borusu kısımlarında kırma ya da dökme gibi durumlara gerek kalmadan tıkanıklık açma servisi tıkanıklık açma hizmeti verilir. Bu sizlerin tıkanma sorunları hem lavabolarda yer alan borularda meydana gelebilir. Suyun gidişlerinde rahatlatma olması adına yıkama durumları sayesinde uzun ömürlü bir çalışma adımları gerçekleşir.

Tuvalet borusu açma

Genellik ile daha çok yatay tuvalet borularında gerçekleşen tıkanmaları gibi durumlarda daralma olan noktalara tıkanıklık açma servisi gönderilme işlemleri daha çok robot sayesinde genişletilerek yapılmaktadır. Tuvalet içerisinde kaçması meydana gelen maddeleri ileri yönde iten bir mekanizma sayesinde kanalizasyona gönderilme de sağlanır.

Boru tıkanıklığı açma

Kameralı cihazlar sayesinde boru tıkanıklıkları yaşanması söz konusu olan evlerde tıkanıklık açma işlemleri gerçekleştirilmesinin ardından görüntüleme yapılır. Bu da inşaat hatalarının araştırılmasına yardımcı olur. Müşterilere sorunun neden kaynaklı olduğunun bilgisi de tıkanıklık açma servisi ekipleri tarafından verilmekte.

Tıkalı Banyo Borusu Açma

Banyo gider boruları uzman tıkanıklık açma servisi ekipleri tarafından açılır. Bunun ardından ileri doğru gönderilen bir makine yardımı sayesinde tesisat problemleri ortaya çıkması ile devam eder. Banyolarda yer alan duş ya da yer gibi giderleri su çekişi ağırlaşan boru kısımlarında temizlik hizmetleri de sunarak suyun normal hız ile ilerlemesine etki eder.

Tıkalı Klozet Borusu Açma

Klozet içerisine kaçırılan katı yabancı cisimleri çok rahat bir şekilde tıkanıklık açma servisi ekipleri çıkarabiliyor. Tıkalı klozet borusu ortalama otuz dakikalık kadar sürecek bir işlem ile açarak içeride bulunan ıslak mendil ya da kağıtların yok edilmesini sağlıyoruz.

Tıkalı Tuvalet Açma

Tıkalı Tuvalet ve Klozet Açma

Tıkalı Kanalizasyon Borusu Açma

Kanalizasyon borusu tıkanıklığı gibi durumlar olur ise işlerde, ev ya da iş yeri gibi durumların fark etmesi söz konusu olmaz. Bu süreç içerisinde günün her saatinde arama yaparak da gerekli olan tıkanıklık açma servisi hizmetleri alabilirsiniz. Kanalizasyon borularında yaşanan çökme ya da kırılma şikayeti durumların her birini uzman olan tesisat için gerekli olan kadromuz sayesinde alabilirsiniz.

Mutfak Borusu Tıkanıklığı Açma

Daha çok yemek kalıntıları ya da yemek yağlarının borularda birikmesi sonucu suyun gidişine engel olmasına neden olmaktadır. Bunlar için daha çok parçalama işlemleri kullanarak sizler için tıkanıklık açma servisi hizmeti sunarak yardımcı oluyoruz.

Bahçe Gider Borusu Açma

Daha çok yağmur sularını tahliye etme için bahçe giderleri tercih edilir. Buralarda yer alan uzun metrajlı yapıda olan tıkanıklıkları açma robotları kullanıyoruz. Tıkanıklık açma servisi bahçe borularını tıkamaya neden olan kum ya da yaprak gibi her ne var ise tıkanan maddeleri basınçlı su sayesinde tahliye ederiz.

Tıkalı Kanal Borusu Açma

Rothenger R600 makinesi kullanarak binalarda yer alan kanal borularındaki tıkanıklık olan suyun geri taşımlarını engellenir. Atık suların genelinin geçmekte olduğu kanal borularının yeniden eski haline dönmesi de sağlanır.

Çamaşır Makinesi Borusu Açma

Evlerinizde sizler de hiç yorulmadan bizleri tercih ederek evlerde meydana gelen çamaşır makinesi borularındaki tıkanıklıkları açarak gerekli olan tıkanıklık açma servisi yardımları sunuyoruz.

Tıkanıklık Borusu Nasıl Açılır?

Aslında tıkanık borusu açmak için kullanılan birçok farklı yardımcı eleman ve yöntem yer alır. Bu daha çok nerede ya da neyden kaynaklı olarak meydana gelmesi ile alakalı olan bir durumdur. Tıkanıklık açma servisi bu noktada her an sizlerin yanlarında yer almayı tercih eder. Tıkanıklık açma servisi kırma ya da hasar verme gibi bir durum olması söz konusu olmadan sizlerin nerede bir sorununuz var ise ona uygun olan çözüm yolları ile yer alır.

Tıkalı-Boru-Gider Açma

Tıkanıklık Açma Ekipleri

Tıkanıklık açma servisi tıkalı olan borular için ilk olarak robotlara bağlı olan çelik yaylar yardımı ile işlemler denenir. Tıkanıklık açma servisi ekiplerimiz herhangi bir açık olan giderin ağız kısmından bu tel gönderilir. Hasar ya da tıkanma nerede ise oraya gelene kadar bu cihaz sağa sola döndürme hareketleri ile gönderilmeye devam eder. Dönerek ilerlemeye devam eden bu tel tıkanıklık olan yere gelince durur. Uç kısmında yer alan kamera sayesinde tıkanıklık nedeni tespit edilir. Buranın açılması sağlandıktan sonra aynı sorun tekrar meydana gelmesin diye kamera ile kontrol edilir.

Eğer sorun oluşması söz konusu olur ise tekrar uygun olan çözüm yolu tercih edilir. Bunun ile ilerleyen süreçler içerisinde de bir sorun olmasın diye tekrar aynı durum için çözüm yolları uygulanır. Hem kalıcı hasarlar olması söz konusu olmaz hem de ilerleyen süreçlerde sizlerin tekrar aynı durumlar ile karşılaşmanıza engel olur

Tıkanıklık açma pimas açma fiyatları hakkında daha fazla bilgi icin pimas açma fiyatları hakkındaki yazımızı okuya bilirsiniz.https://www.gultesisat.com/tikaniklik-acma-fiyatlari-pimas-acma-fiyatlari/

En hızlı ve kaliteli işlemleri uygun tıkanıklık açma  fiyatları ile alır iken bu sorunları yaşamamak adına sizler de uzman olan tıkanıklık açma servisi ekipleri ile devam etmeyi tercih edin. Ardından zaten en kaliteli ve iyi olan zaman dilimleri sizler için sunulmuş olacaktır.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Tıkla Ara

2023 © Copyright | Hakları Saklıdır. Her Hakkı Gül Tesisat'a Aittir.